От Мен за Теб

Аз съм Миглена Димова и преди да бъда психолог съм човек,

жена, съпруга, майка и нищо човешко не ми е чуждо.

Всички ние вървим по пътя на живота си, срещаме се с различни хора и събития, преживяваме загуби и кризи, изпитваме пъстра палитра от емоции и всичко това ни учи на нещо – да настояваме или да отстъпваме, да се заявим или да замълчим, да сме победители или жертви на ситуацията. Някои хора се справят леко и ефирно с житейските затруднения, но за други това е по-трудно, чувстват се объркани, безпомощни, нерешителни, тревожни. Това ги блокира и започват да съществуват, вместо да живеят. Страхуват се или се срамуват да потърсят помощ, защото това би означавало да признаят пред себе си, че изпитват затруднение и, че им е трудно да се справят със собствени сили.

Е мили хора, това пространство е за вас!

Аз няма да ви упреквам, няма да ви съдя и няма обвинително да размахвам пръст, защото знам, че всеки си има неговата дълбока причина, основание и право да бъде такъв какъвто е !

Какво се случва в кабинета на психолога?

Кабинентът на психолога е защитено пространство и всичко, което се случва и се казва там си остава там, то е конфиденциално. В кабинентът сме само Аз, Ти, Затруднението ти в момента и многото алтернативи, които заедно с теб ще търсим. Аз не мога да ти дам готово решение, но мога да споделя с теб знанието и опита си и да ти помогна в търсенето на това решение, което ще отговаря най-точно и пълно на твоята индивидуалност. Взимането на собствено и осъзнато решение е много по-ценно от следването на нечий чужд съвет !

Запази час сега

0888 39 00 13

Запази час сега

0888 39 00 13